Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Είμαι καρδιοπαθής, μπορώ να κάνω ποδήλατο;

Η ποδηλασία είναι µία εξαιρετικά αποτελεσµατική δραστηριότητα οξυγόνωσης και ενεργοποίησης του κυκλοφορικού συστήµατος. Βοηθάει ιδιαίτερα στην αύξηση της αντοχής και της ζωτικότητας και βελτιώνει σηµαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευµόνων και του καρδιαγγειακού συστήµατος. Γυµνάζουµε την καρδιά, πνεύµονες, µύες ποδιών και γλουτούς. Συστήνονται κυρίως για τη βελτίωση φυσικής και σωµατικής κατάστασης, καύση λίπους, τόνωση µυών ποδιών και γλουτών.

Η συστηµατική αερόβια άσκηση µε το κατάλληλο όργανο (π.χ. διάδροµο ή ποδήλατο κ.λ.π.), βελτιώνει, προστατεύει και προάγει την υγεία του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήµατος (καρδιά, αγγεία, φλέβες, πνεύµονες, κ.λ.π.) και αυξάνει το µεταβολισµό.

Εργομετρικά ποδήλατα

Τα εργομετρικά ποδήλατα είναι όργανα γυμναστικής που μοιάζουν µε τα στατικά ποδήλατα αλλά ρυθµίζονται εξ’ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, επιτρέποντας έτσι έναν πιο ακριβή και αξιόπιστο έλεγχο της προπονητικής επιβάρυνσης. Αυτό λοιπόν τα κάνει περισσότερο κατάλληλα για χρήση από επαγγελµατίες αθλητές καθώς και για άτοµα µε προβλήµατα τραυµατισµών ή υγείας, αφού µπορεί να ελέγχεται καλύτερη η πορεία της αποκατάστασής τους.

 

Τα άτοµα µε προβλήµατα υγείας (π.χ. καρδιοπαθείς), έχουν τον πλήρη έλεγχο των παραµέτρων της προπόνησης, αφού τα εργόµετρα διαθέτουν δυνατότητες αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης με μέγιστη ακρίβεια και δυνατότητα επιλογής της έντασης της εκγύμνασης με μαθηματική ακρίβεια. Επιπλέον δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης µε προσωπικό υπολογιστή µέσω λογισµικού.

 

 

 

 

 

 

 

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα