Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)

Η Ιστορία της Kettler

Heinz Kettler - Ένα όνομα που βρίσκεται στην 1η θέση στα όργανα γυμναστικής, στον τομέα των προϊόντων άθλησης και ψυχαγωγικής δραστηριότητας, εδώ και 60 χρόνια.

Το όραμα ενός ανθρώπου άνθησε και εξαπλώθηκε σε 70 χώρες ξεπερνώντας τα σύνορα της Γερμανίας και την Ευρώπης , εξελίχθηκε σε παγκόσμιο ηγετικό brand . Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους πελάτες της Kettler , οι οποίοι εκτιμώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, στα όργανα γυμναστικής, παραμένουν πιστοί για γενιές στο όνομα και την υπεροχή της Kettler.

Με βασικές αρχές την καινοτομία, την διαρκή έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη καθώς και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, στα όργανα γυμναστικής, ξεκινώντας από το θρυλικό KETTCAR, το πρώτο παγκοσμίως ποδήλατο αλουμινίου ευρείας χρήσης, τα έπιπλα κήπου, τα ποδήλατα δρόμου, μέχρι το πρώτο τραπέζι πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου με επίστρωση αλουμινίου, η Kettler συνεχίζει να πρωτοπορεί με ορόσημό της τη δεκαετία του ’50 κατασκευάζοντας τον 1ο ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής, κατοχυρώνοντας έτσι την παρουσία της στο χώρο της οικιακής και επαγγελματικής άθλησης!

Σήμερα μετρά στο βιογραφικό της πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα διαδρόμων γυμναστικής και εξακολουθεί να καινοτομεί και να μας εκπλήσει στα όργανα γυμναστικής, κάθε κατηγορίας.

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα