Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)

Βραβεία & Διακρίσεις

Τα όργανα γυμναστικής της Kettler, έχουν κερδίσει βραβεία και διακρίσεις πολλές φορές σε ανεξάρτητες - συγκριτικές δοκιμές, για την ακρίβεια και για την άριστη ποιότητά τους. Πάνω από 200 διαφορετικά μοντέλα έχουν διακριθεί και βραβευθεί χάρις στις καινοτομίες - ευρεσιτεχνίες που αναβαθμίζουν το κάθε όργανο ξεχωριστά, εκπληρώνοντας έτσι κάθε απαίτηση του χρήστη.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας ιδιαίτερα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων πολύ υψηλών προδιαγραφών ως προς τον σχεδιασμό και την καινοτομία. Όλα τα προϊόντα KETTLER στοχεύουν στην εξαιρετικά υψηλή ποιότητα που διακρίνει τα βραβευμένα προϊόντα με τα PLUS X AWARD®, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή των “Made in Germany” προϊόντων.

Τα πιο σημαντικά βραβεία:


kettler ergo c10 german design award 2017
KETTLER ERGO C10: ΒΡΑΒΕΙΟ GERMAN DESIGN AWARD 2017
Το ποδήλατο ERGO C10 διακρίθηκε για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του με το βραβείο “GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL 2017” στο Ambiente, την εμπορική έκθεση καταναλωτικών αγαθών στην Φρανκφούρτη! Η κριτική επιτροπή βράβευσε το σύγχρονο ποδήλατο γυμναστικής ERGO C10 για το συνδυασμό τεχνολογίας, εργονομίας, εμφάνισης και ποιότητας σε συνδυασμό με ένα κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό.


εταιρία με την καλύτερη εικόνα στον τομέα των αθλητικών ειδών για το 2016
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ 2016
Η ποιότητα κερδίζει. Η KETTLER κατέλαβε την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 950 εταιρείας, για την εταιρική της εικόνα σε μια σειρά ερευνών σε καταναλωτές για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού "Wirtschaftswoche". Σε αντίθεση με τις κλασικές έρευνες, η έρευνα επικεντρώθηκε στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter ή σε σχόλια σε forums και blogs. Περίπου 4,7 εκατομμύρια σχόλια αναλύθηκαν.


kettler racer s gold winner award 2013
KETTLER RACER S: ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ISPO AWARD 2013
Η KETTLER κερδίζει ένα από τα πιο φιλόδοξα Βραβεία στην ISPO το 2013. Στην κατηγορία Επιδόσεων το εργομετρικό ποδήλατο KETTLER RACER S αναδεικνύεται χρυσός νικητής, από διεθνή κριτική επιτροπή, στην κατηγορία Fitness Gear.


kettler plus x awards πιο καινοτόμα μάρκα 20122012 PLUS X AWARD: ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΑΡΚΑ
Η Kettler για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει το βραβείο Plus X Award, ως η πιο καινοτόμος εταιρεία για το έτος 2012. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την αναμφισβήτητη πρωτοπορία μας στην αγορά, στους τομείς της ποιότητας και καινοτομίας. Το βραβείο PLUS X AWARD είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από το 2004 για την τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle.


kettler mommy award 20122012 MOMMY AWARD: ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ MELBOURNE
Διακρίσεις όπως το βραβείο "MOMMY AWARD" είναι ιδιαίτερα τιμητικές. Σε αυτό το βραβείο, μητέρες ψηφίζουν, αξιολογούν και επιβραβεύουν προϊόντα. Πάνω από όλα, τα προϊόντα βαθμολογούνται με βάση την καταλληλότητά τους για καθημερινή χρήση. Ένα πάρα πολύ σημαντικό βραβείο που επιβεβαιώνει την ποιότητα και αξιοπιστία των παιχνιδιών μας!


kettler plus x awards πιο καινοτόμα μάρκα 20112011 PLUS X AWARD: ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΑΡΚΑ
Η Kettler για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει το βραβείο Plus X Award, ως η πιο καινοτόμος εταιρεία για το έτος 2011. Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του βραβείου PLUS X AWARD αποτελείται από άτομα που ειδικεύονται στις κατηγορίες της καινοτομίας, της υψηλή ποιότητας, του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας, της εργονομίας και της οικολογίας. Το βραβείο PLUS X AWARD είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από το 2004 για την τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle.
Η KETTLER σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και το 2011 καθώς επιβραβεύτηκαν τα δικά της προϊόντα, περισσότερο από κάθε άλλου διαγωνιζόμενου, με τα Plus X Award ® 2011.


βραβείο παιχνιδιού fat brain toy
2011 FAT BRAIN TOY ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Το τρίκυκλο KETTRIKE Happy Air Navigator αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία του στο διαγωνισμό FAT BRAIN TOY AWARDS για το 2011.kettler plus x awards πιο καινοτόμα μάρκα 20102010 PLUS X AWARD: ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΑΡΚΑ
Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του βραβείου PLUS X AWARD αποτελείται από άτομα που ειδικεύονται στις κατηγορίες της καινοτομίας, της υψηλή ποιότητας, του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας, της εργονομίας και της οικολογίας. Το βραβείο PLUS X AWARD είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από το 2004 για την τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle. Η KETTLER κέρδισε το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το 2010.


kettler παιχνίδι της χρονιάς 20102010 CREATIVE CHILD: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Το Βραβείο του περιοδικού Creative Child είναι μοναδικό για το λόγο ότι όλα τα προϊόντα που διαγωνίζονται εξετάζονται από μητέρες, εκπαιδευτικούς μουσικής και εκπαιδευτικούς προσχολικής εκπαίδευσης. Τα προϊόντα δεν έχουν επανεξεταστεί από οποιοδήποτε πρόσωπο. Εξετάζονται από πολλούς ανθρώπους - τους ίδιους τους ανθρώπους που τα αγοράζουν.
Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν: Classic Flyer 12" Retro Trike (2010), Wildcat Pedal Car (2010), Happy Plus Surfer (2009) Classic Flyer Walk with me Wagon(2009), Fold 'n' Ride Trike (2008)


kettler plus x awards πιο καινοτόμα μάρκα 20092009 PLUS X AWARD: ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΑΡΚΑ
Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του βραβείου PLUS X AWARD αποτελείται από άτομα που ειδικεύονται στις κατηγορίες της καινοτομίας, της υψηλή ποιότητας, του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας, της εργονομίας και της οικολογίας. Το βραβείο PLUS X AWARD είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από το 2004 για την τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle.


Μερικά από τα μοντέλα της Kettler που έχουν βραβευτεί:

 • ERGO C10

  ποδήλατο εργομετρικό ergo c10 kettler βραβείοΒραβείο: GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL 2017

 • TRACK PERFORMANCE

  04-400-017_track_performance_07885_300Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality, design and functionality

 • GOLF P ECO

  04-066-632_golf_p_eco_07663_600Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality

 • ELYX 3

  elyx-3-76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality, Design, Functionality

 • ELYX 5

  elyx-5-76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality, Design, Functionality

 • ELYX 7

  elyx-7-76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality, Design, Functionality   

 • UNIX P

  unix_p_76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality

 • UNIX PX

  unix_px_76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality

 • UNIX M

  unix_m_76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality

 • UNIX MX

  unix_mx_76x76

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality

 • KETTQUAD

  kettquad_76x76

  Βραβείο: IF - Product Design Award 2011

 • LAYANA FRONT NX8

  layana_front-76x76

  Βραβείο:Βραβείο Extra Energy E.V

 • OBRA LCD PLUS NX8

  obra_lcd_plus_nx8-76x76

  Βραβείο: Βραβείο Extra Energy E.V

 • TWIN CENTER NX8

  twin_center_nx8-76x76

  Βραβείο: Βραβείο Extra Energy E.V

 • RODEO

  Βραβείο: PLUS X AWARD ® High Quality and functionality

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα