Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)

Service - Επισκευή

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των οργάνων γυμναστικής της ΚΕΤΤLER, βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια.

Για την καλύτερη λειτουργία και παράταση ζωής των οργάνων γυμναστικής, σας συστήνουμε, να γίνεται ένας έλεγχος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται.

Ειδικότερα, για τους διαδρόμους γυμναστικής, προτείνουμε να γίνετε επισταμένος έλεγχος και συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανικών μερών των οργάνων γυμναστικής, από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας. Η συντήρηση περιλαμβάνει τα εξής: Καθαρισμό μοτέρ, καθαρισμό πλαισίου κινητήρα/πλακέτας, καθαρισμό αισθητήρα, ρύθμιση ιμάντα μοτέρ, καθαρισμό δαπέδου (DECK), λίπανση μοτέρ κλίσης (γρασάρισμα), ρύθμιση τάπητα τρεξίματος και λίπανση, έλεγχος σε όλες τις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται. Ο έλεγχος αυτός προτείνουμε να γίνετε, μία (1) φορά το χρόνο.

Από μια απλή οδηγία λειτουργίας, μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, μέχρι και επίσκεψη στο χώρο σας, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 05:00 μ.μ. στο τηλέφωνο: 210-9536512.

Για να δηλώσετε μια βλάβη ή για μία επισκευή, θα πρέπει να αναφέρεται το μοντέλο, το παραστατικό αγοράς (π.χ. απόδειξη καταστήματος), το serial number του μηχανήματος.

Για να παραγγείλετε κάποιο ανταλλακτικό ή να επισκευάσετε, θα πρέπει να αναφέρεται το μοντέλο, το παραστατικό αγοράς (π.χ. απόδειξη καταστήματος), το serial number του μηχανήματος, και τον κωδικό του ανταλλακτικού.

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΛΕΟΣ ΑΕ με την ένδειξη: SERVICE.

Εάν θέλετε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μία βλάβη ή παραγγελία ανταλλακτικού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Στοιχεία Πελάτη

Στοιχεία οργάνου

Περιγραφή Προβλήματος

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio