Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Λίστες Ανταλλακτικών

Όλα τα όργανα γυμναστικής της ΚΕΤΤLER πληρούν τις ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές DIN EN ενώ είναι πιστοποιημένα από τον οίκο TUV.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των οργάνων γυμναστικής της KETTLERβασίζονται στην πολυετή εμπειρία και είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια.

Για την καλύτερη λειτουργία και παράταση ζωής των οργάνων γυμναστικής, σας συστήνουμε να γίνεται ένας έλεγχος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται.

Ειδικότερα, για τους διαδρόμους γυμναστικής, προτείνουμε να γίνεται επισταμένος έλεγχος και συντήρηση όλων των μηχανικών μερών των οργάνων γυμναστικής, από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας. Η συντήρηση περιλαμβάνει τα εξής: καθαρισμό μοτέρ, καθαρισμό πλαισίου κινητήρα/πλακέτας, καθαρισμό αισθητήρα, ρύθμιση ιμάντα μοτέρ, καθαρισμό δαπέδου (deck), λίπανση μοτέρ κλίσης (γρασάρισμα), ρύθμιση τάπητα τρεξίματος και λίπανση, έλεγχος σε όλες τις βίδες και σπρέι γράσου όπου χρειάζεται. Ο έλεγχος αυτός προτείνουμε να γίνεται μία (1) φορά το χρόνο.

Σε βάθος χρόνου, ίσως χρειασθείτε κάποια ανταλλακτικά, για να ξαναγίνει το όργανο γυμναστικής πάλι καινούριο!

Παρακάτω, μπορείτε να αναζητήσετε το δικό σας μοντέλο και να κατεβάσετε τη λίστα ανταλλακτικών σε μορφή pdf:

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα