Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

krioneri_eisodos_150x86
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
Πρωτομαγιάς 13
145 68 Κρυονέρι
Τηλ: 210 9536512
Fax: 210 9579073
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
katastima_kallithea_150x86
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου 16
176 76 Καλλιθέα
Tηλ: 210 9578989
Fax: 210 9578989
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
katastima_thessaloniki_150x86
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βασ. Όλγας 210
551 33 Θεσ/νίκη
Τηλ: 2310 417477
Fax: 2310 417497
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


www.leos.gr

Η εταιρεία Α.ΛΕΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού οικιακού εξοπλισμού, στον εξοπλισμό γυμναστηρίων και γενικότερα στο χώρο της αγοράς προϊόντων για τον ελεύθερο χρόνο και την άθληση.

Η πορεία της ξεκίνησε το 1994 όταν, με στόχο την αμοιβαία αποδοτικά σχέση με τους συνεργάτες, την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων και την προσήλωση σε ποιοτικά κορυφαία προϊόντα, γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά.

Η συνεχής ανάπτυξη έφερε το 2000 την εταιρεία στην σημερινή της μορφή, την Α.ΛΕΟΣ Α.Ε. που διανύει σήμερα μια επιτυχημένη πορεία 15 ετών. Έχει καθιερώσει σύγχρονους τρόπους προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων και brands που αντιπροσωπεύει και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις επικοινωνίας και υποστήριξης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Επίσημος αντιπρόσωπος KETTLER Ελλάδος και Κύπρου

Σήμερα η Α.ΛΕΟΣ Α.Ε. επικεντρώνει τις δραστηριότητές της σε προϊόντα ελεύθερου χρόνου με αιχμή τα όργανα γυμναστικής, αντιπροσωπεύοντας τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου όπως την KETTLER Γερμανίας, ηγέτη στην έρευνα ,το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού και ελεύθερου χρόνου και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, στρατηγικά κατανεμημένο σε όλη την Ελλάδα, και εξειδικευμένους αντιπροσώπους με βαθιά γνώση της αγοράς.

Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτοντας άριστη κατάρτιση, πολυετή εμπειρία αλλά κυρίως αγάπη για την αγορά της άθλησης, σε συνδυασμό με τον άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας αλλά και την ιδανικότερη επένδυσή της για το μέλλον!

Σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Α.ΛΕΟΣ Α.Ε. είναι η ανοικτή επικοινωνία που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της μέσω της "γραμμής εξυπηρέτησης πελατών" - 801 1100 1100 και μέσω του site της "www.leos.gr" από όπου μπορεί ο καθένας να εκφράσει οποιαδήποτε απορία και να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού της εταιρείας.

Η Α.ΛΕΟΣ Α.Ε. παραμένοντας σταθερή στους στρατηγικούς της στόχους συνεχίζει να αναπτύσσεται με στόχο να αποτελεί πάντα το συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας στην αγορά του αθλητικού υλικού και των προϊόντων ελεύθερου χρόνου.

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα