Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

   
krioneri_eisodos_150x86
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
Πρωτομαγιάς 13
145 68 Κρυονέρι
Τηλ: 210 9536512
Fax: 210 9579073
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
katastima_kallithea_150x86
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου 16
176 76 Καλλιθέα
Tηλ: 210 9578989
Fax: 210 9578989
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
katastima_thessaloniki_150x86
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βασ. Όλγας 210
551 33 Θεσ/νίκη
Τηλ: 2310 417477
Fax: 2310 417497
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


www.leos.gr

Η εταιρεία LEOS SA δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού οικιακού εξοπλισμού, στον εξοπλισμό γυμναστηρίων και γενικότερα στο χώρο της αγοράς προϊόντων για τον ελεύθερο χρόνο και την άθληση.

Η πορεία της ξεκίνησε το 1994 και γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά. Στόχος ήταν και παραμένει η αμοιβαία αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες της και η ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς με προσήλωση σε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα.

Η συνεχής ανάπτυξη έφερε το 2000 την εταιρεία στην σημερινή της μορφή, την LEOS SA που διανύει πλέον μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών. Έχει καθιερώσει σύγχρονους τρόπους προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων και brands που αντιπροσωπεύει και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις επικοινωνίας και υποστήριξης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Επίσημος αντιπρόσωπος KETTLER Ελλάδος και Κύπρου

Σήμερα η LEOS SA επικεντρώνει τις δραστηριότητές της σε προϊόντα ελεύθερου χρόνου με αιχμή τα όργανα γυμναστικής. Αντιπροσωπεύει κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, όπως την KETTLER, τον ηγέτη στην έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού και ελεύθερου χρόνου. Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, στρατηγικά κατανεμημένο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εξειδικευμένους αντιπροσώπους με βαθιά γνώση της αγοράς.

Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτοντας άριστη κατάρτιση, πολυετή εμπειρία αλλά κυρίως αγάπη για την αγορά της άθλησης, σε συνδυασμό με τον άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας αλλά και την ιδανικότερη επένδυσή της για το μέλλον.

Σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της LEOS SA είναι η ανοιχτή επικοινωνία που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών 801 1100 1100 και μέσω του site της www.leos.gr από όπου μπορεί ο καθένας να εκφράσει οποιαδήποτε απορία και να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού της εταιρείας.

Η LEOS SA παραμένοντας σταθερή στους στρατηγικούς της στόχους συνεχίζει να αναπτύσσεται με στόχο να αποτελεί πάντα το συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας στην αγορά του αθλητικού υλικού και των προϊόντων ελεύθερου χρόνου.

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα