KETTLER η Κορυφαία Επιλογή

Ζήστε την αίσθηση Kettler! Όργανα γυμναστικής που με πρωτοποριακή τεχνολογία και άψογη ασφάλεια φροντίζουν για την υγεία μας εδώ και 75 χρόνια. Επιλέξτε διάδρομο, ελλειπτικό, ποδήλατο στατικό όρθιο ή καθιστό, κωπηλατική και πολυόργανο και απολαύστε fitness!

Ζήστε την διαφορά

Απολαύστε την ποιότητα KETTLER!

Με τα νέα ποδήλατα εσωτερικού χώρου HOI by Kettler, συνδυάζουμε σχεδιασμό και  μέγιστη απόδοση για το σπίτι σας.

 

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ALPHA RUN 800 KETTLER- ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ζήστε τη μοναδική αίσθηση πατήματος KETTLER. Σαν να τρέχετε στα σύννεφα. Το αντικραδασμικό σύστημα τεχνολογίας KETTLER του ALPHA RUN 800, Energy Deck με Energy Elements, κατασκευάζεται από hi-tech πρωτοποριακά υλικά που προσομοιάζουν την αερόσολα των καλών αθλητικών παπουτσιών. Αθόρυβο, εξαιρετικά ελαφρύ, αποτελείται από πολλές μικρές ελαστικές αφρώδεις κυψέλες, με διπλή κεντρική στήριξη. Δίνει μια ισχυρή ώθηση ενέργειας προς τα εμπρός. Η μοναδική ελαστικότητα που δημιουργείται προσφέρει την πιο άψογη απορρόφηση κραδασμών για υψηλή απόδοση ενέργειας σε κάθε βήμα, βέλτιστο πάτημα, δυναμικό, ξεκούραστο και ασφαλές τρέξιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ελλειπτικό OPTIMA 800 της KETTLER-LEOS.GR

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ OPTIMA 800

Το ελλειπτικό OPTIMA 800 της KETTLER διαθέτει επαγωγικό σύστημα αντίστασης . Το επαγωγικό σύστημα αντίστασης συναντάται σε όργανα γυμναστικής για πολύ έμπειρους χρήστες που αναζητούν επαγγελματική προσέγγιση προς τον προπονητικό τους στόχο, πολύ μεγάλη ποικιλία και ένταση προγραμμάτων.  Απαιτείται καλώδιο παροχής ρεύματος ενώ η μέτρηση της απόδοσης γίνεται με watts και η αυξομείωση της αντίστασης γίνεται ηλεκτρονικά με προγραμματισμό του computer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεαλιστική Κωπηλατική αίσθηση

το AQUAROWER 700 της KETTLER είναι η premium κωπηλατική για τις υψηλότερες απαιτήσεις σας!

 

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.