Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook ΛΕΟΣ Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

 organa_gymnastikhs_kettler_monadiko

Όργανα Γυμναστικής Kettler - Ποιότητα στην Άσκηση

 

Τα όργανα γυμναστικής KETTLER μας βοηθούν να επενδύσουμε σε ότι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας. Προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό προπόνησης αντοχής και εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων. Βελτιώνουν, προστατεύουν και προάγουν την υγεία του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήματος, αυξάνουν το μεταβολισμό και την κατανάλωση θερμίδων και βοηθούν στη μεγαλύτερη καύση λίπους και στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από όργανα γυμναστικής κάθε κατηγορίας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. 


Διάδρομοι Γυμναστικής KETTLER... Τρέξτε ελεύθερα, χωρίς όρια!

diadromoi_gymnastikhs_kettler

Οι διάδρομοι γυμναστικής, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER, ικανοποιούν τις ανάγκες άσκησης, από χαλαρό τρέξιμο ή βάδισμα, έως τα υψηλότερα επίπεδα άσκησης.

Χαμηλός θόρυβος και απαλή λειτουργία, χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών και τα ισχυρά μοτέρ που διαθέτουν οι διάδρομοι γυμναστικής.

Δείτε όλους τους Διαδρόμους Γυμναστικής της KETTLER 

 


Ποδήλατα Γυμναστικής KETTLER... "Ντους" οξυγόνου στο δωμάτιό σας!

organa_gymnastikhs_podilata_kettler

Τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER, συντελούν στην τέλεια άσκηση για αύξηση της αντοχής. 

Η στατική ποδηλασία γυμνάζει την καρδιά, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου, αυξάνει τις καύσεις και φτιάχνει τη διάθεση.

Δείτε όλα τα Ποδήλατα Γυμναστικής της KETTLER 

 


Ελλειπτικά Μηχανήματα Kettler... Όλα σε κίνηση!

organa_gymnastikhs_elleiptika_kettler

Ενεργοποιήστε ολόκληρο το σώμα σας με τα ελλειπτικά μηχανήματα, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER, που σας γυμνάζουν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Χάρη στην ελλειπτική κίνηση, η εκγύμναση στο ελλειπτικό όργανο γυμναστικής είναι πολύ εύκολη και πολύ φιλική για τις αρθρώσεις. Ιδανικό όργανο γυμναστικής για ισορροπημένη καρδιαγγειακή εκγύμναση, καύση θερμίδων και απώλεια σωματικού λίπους.

Δείτε όλα τα Ελλειπτικά Γυμναστικής της KETTLERΚωπηλατικές Μηχανές Kettler... Απελευθερωθείτε από τον άσχημο καιρό!

organa_gymnastikhs_kopilatiki_kettler

Βιώστε τα θετικά αποτελέσματα που έχει η τακτική εξάσκηση κωπηλασίας, στην δύναμη και στην αντοχή, με τις κωπηλατικές μηχανές, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER.

Δυναμώστε το μυικό σας σύστημα, γυμνάστε όλες τις κύριες ομάδες μυών και αυξήστε την ικανότητα απόδοσης του καρδιακού και κυκλοφορικού σας συστήματος.

Δείτε όλες τις Κωπηλατικές Γυμναστικής της KETTLERΕργομετρικά Προπόνησης Kettler... Ασφάλεια και ακρίβεια!

organa_gymnastikhs_ergometrika_kettler

Η εργομετρική προπόνηση με τα εργομετρικά προπόνησης, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER είναι αυτή που συστήνουν συχνότερα οι γιατροί για την εκγύμναση της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.

Μόνο η ακριβής ένδειξη απόδοσης εγγυάται την ασφαλή εκγύμναση. 

Δείτε όλα τα Εργομετρικά Γυμναστικής της KETTLER Πολυόργανα Γυμναστικής Ενδυνάμωσης Kettler... Αποκτήστε καλύτερο σώμα!

organa_gymnastikhs_poliorgana_kettler

Η προπόνηση ενδυνάμωσης με τα πολυόργανα, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER, είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος για να αποκτήσετε σώμα και κορμοστασιά αθλητή. 

Οι ισχυροί μύες είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τη δημιουργία προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη.

Δείτε όλα τα Πολυόργανα Γυμναστικής της KETTLER

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio