Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)

Τεχνολογία & Καινοτομία Kettler

 

Τεχνολογία, καινοτομία, εργονομία και ασφάλεια

Αυτοί είναι οι κύριοι άξονες στους οποίους βασίζεται η ΚETTLER για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τα κορυφαία όργανα γυμναστικής και τα είδη άθλησης ή ψυχαγωγίας.

 

Τα προιόντα της KETTLER ξεχωρίζουν γιατι διαθέτουν:

  • Απόλυτη εργονομία και οικονομία χώρου στο σπίτι.
  • Ελάχιστη απόσταση πεντάλ για εργονομική θέση εγκύμνασης.
  • Ρουλεμάν διπλής έδρασης σε όλες τις περιστρεφόμενες αρθρώσεις.
  • Χειριστήριο ρυθμιζόμενης κλίσης ανάλογα με το ύψος του χρήστη.
  • Ρύθμιση επιφάνειας πατήματος χωρίς εργαλεία από κάθε χρήστη.

 

TEXNOΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΕΤTLER

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από τα πολλά επιτεύγματα της KETTLER στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί στον εξοπλισμό της. Για πολλά από αυτά έχει πάρει μέρος σε δοκιμές έγκυρων Ευρωπαιϊκών Οργανισμών και Πανεπιστημίων και έχει βραβευθεί και διακριθεί κατ’επανάληψη.

 

E-SYS : Exact System

Ο μεγάλος φυσικός Brockhouse όρισε το εργομετρικό ως το όργανο που υπολογίζει την ικανότητα άσκησης, που επιτρέπει τη μέτρηση του φορτίου, και μετρά την απόδοση του καρδιαγγειακού και αναπνευστικού συστήματος. Η τεχνολογία e-sys : exact system που εφαρμόζει η Kettler πληρεί αυτόν τον ορισμό και ελέγχει και πιστοποιεί την τέλεια συναρμογή μεταξύ όλων των μερών που αποτελούν το όργανο και γίνεται με έλεγχο ανά παραγώμενο τεμάχιο στο εργοστάσιο κατασκευής από τους τεχνικούς της Kettler. Δηλαδή ελέγχει τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρονικά μέρη και τις εργονομικές ρυθμίσεις έτσι ώστε όλα να είναι απόλυτα συγχρονισμένα με σκοπό να επιτυγχάνεται η άριστη προσαρμογή του οργάνου στη θέση του σώματος, ο ακριβής έλεγχος της άσκησης και η μέγιστη ασφάλεια για τον ασκούμενο. Επιπλέον η KETTLER παρουσιάζει μια σειρά από 9 εργομετρικά μοντέλα made in Germany, τα οποία απευθύνονται από τον αρχάριο έως τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Αυτό το πιστοποιητικό δείχνει το αποτέλεσμα του ελέγχου ακριβείας που εκτελείται στο εργοστάσιο κατασκευής ανά παραγόμενο τεμάχιο.

Οι άνω και κάτω οριακές γραμμές αποδεικνύουν το ανώτερο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με το DIN EN 957.

 

KETT.NET

Η Kettler έχει αναπτύξει σύστημα σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσω θύρας USB σε Η/Υ, για download και ανταλλαγή προγραμμάτων άσκησης, σε πολλά από τα όργανα γυμναστικής.

 

Τour Concept 1.0

Το πρώτο ελεγχόμενο με GPS Indoor / Outdoor πρόγραμμα εκγύμνασης ! Βραβείο FIBO INNOVATION AWARD 2007 της ευρωπαϊκής βιομηχανίας fitness για το «πιο σύγχρονο προϊόν στον τομέα της προώθησης της υγείας»

 

Shock Absorber η ΝΕΑ τεχνολογία στην απόσβεση των κραδασμών!

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ KETTLER : Η ΚΕΤTLER, αντικαθιστώντας το παλαιότερο «Swing Arm Suspension», ανέπτυξε το ΝΕΟ προηγμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών SHOCK ABSORBER κάνοντας και πάλι τη διαφορά. Το Shock Absorber λειτουργεί σε όλο το μήκος της επιφάνειας τρεξίματος, επιδρώντας προστατευτικά τόσο για τις αρθρώσεις όσο και για τη σπονδυλική στήλη του μη προπονημένου ασκούμενου ενώ στον προχωρημένο χρήστη ή αθλητή προσφέρει μέγιστη άνεση και ασφάλεια για μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση τρεξίματος.

 

S.R.S. Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα!

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ KETTLER : Ρυθμίζει την ομαλή αυξομείωση της ταχύτητας του διαδρόμου, ανεξάρτητα από το βάρος του χρήστη.

 

Ηλεκτρονικό σύστημα αυτοδιάγνωσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ KETTLER : Οι διάδρομοι της Kettler διαθέτουν εξελιγμένο αυτοδιαγνωστικό πρόγραμμα που σε περίπτωση οποιασδήποτε ανωμαλίας κλείνουν αυτόματα ή σας παραπέμπουν στο ειδικό εγχειρίδιο όπου μπορείτε να επεξηγήσετε τα ειδικά σύμβολα που εμφανίζονται στην οθόνη σας σε περίπτωση βλάβης.

 

Extended Motion

Η καινοτομία της ΚETTLER που επιτρέπει ένα ιδιαίτερα μακρύ και επίπεδο διασκελισμό στα ελλειπτικά.

 

Δείτε το βίντεο για την τεχνολογία Extended Motion

τεχνολογία Extended Motion

 

Adjustable Stride Length

Σε κάποια ελλειπτικά το μήκος δρασκελισμού μπορεί να ρυθμίζεται απο το χρηστη. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με διαφορετικά ύψη να γυμνάζονται το ίδιο άνετα πάνω στο ελλειπτικό. Επιπλέον, με την τεχνολογία αυτή είναι δυνατό να προσομοιωθούν διαφορετικά είδη κίνησης. Για παράδειγμα η ρύθμιση στα 38cm προσομοιάζει το περπάτημα ενώ η ρύθμιση στα 50cm προσομοιάζει την κίνηση του τρεξίματος. Ετσι πετυχαίνετε ενδυνάμωση διαφορετικών μυϊκών ομάδων και κάνετε την άσκηση στο ελλειπτικό περισσότερο αποτελεσματική.

 

Δείτε το βίντεο για την τεχνολογία Adjustable Stride Length

τεχνολογία Adjustable Stride Length

 

Λειτουργία Ηeart Rate Lite

Αλλάζει σε πράσινο χρώμα όταν φθάνετε στον βέλτιστο παλμό εκγύμνασης, σας προειδοποιεί με κόκκινο φώς όταν τον υπερβείτε. Computer Satura P EXT.

 

Kατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Kατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρηστικότητας tightneness για τον ειδικό τηλεσκοπικό τεντοτήρα. Πολυόργανο Basic.

 

IBS (Induction Braking System)

Επαγωγικό, πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ισχύος σε όλα τα ποδήλατα, ελλειπτικά και κωπηλατικές εργομετρικές μηχανές της KETTLER. Επιτρέπει το συνεχή έλεγχο της αντίστασης και επιτρέπει εκγύμναση με ακριβή παλμό και έλεγχο ισχύος.

 

Δείτε το βίντεο για το Επαγωγικό Σύστημα Πέδησης

Επαγωγικό Σύστημα Πέδησης - Induction Braking System

 

MBS (Magnetic Braking System)

Μαγνητικό σύστημα πέδησης με χειροκίνητη ρύθμιση της αντίστασης.

 

Δείτε το βίντεο για το Μαγνητικό Σύστημα Πέδησης (χειροκίνητο)

Μαγνητικό Σύστημα Πέδησης - Magnetic Braking System

 

MBS+ (Magnetic Braking System Plus)

Μαγνητικό σύστημα πέδησης με ηλεκτρονική ρύθμιση της αντίστασης σε οθόνη.

 

Δείτε το βίντεο για το Μαγνητικό Σύστημα Πέδησης (μηχανοκίνητο)

Μαγνητικό Σύστημα Πέδησης (μηχανοκίνητο)- Magnetic Braking System

 

MDS (Magnetic Damping System)

Μαγνητικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Πρόκειται για το πιό εξελιγμένο σύστημα κραδασμών για διαδρόμους που υπάρχει μέχρι στιγμής. Σας επιτρέπει να προπονείστε για περισσότερο και μειώνει τις καταπονήσεις στις αρθρώσεις όταν τρέχετε.

 

 

ALU TEC+

Το σύστημα ALOU TEC+ εγγυάται αντίσταση και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και ένα εξαιρετικό παιχνίδι στα τραπέζια ping-pong εξωτερικού χώρου της KETTLER.

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα