Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Νέα ελλειπτικά μηχανήματα KETTLER

kettler ellipticals nova optima omnium

Η νέα σειρά ελλειπτικών μηχανημάτων KETTLER είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν στοχευμένη προπόνηση. Με άλλα λόγια, για όλους! Μια αποτελεσματική άσκηση για όλο το σώμα που δίνει την αίσθηση ότι περπατάτε στον αέρα.

 

Τα νέα ελλειπτικά μηχανήματα KETTLER συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άσκηση με την εργονομία. Με τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, την υψηλού επιπέδου τεχνολογία και την ομαλότητα στην κίνησή τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τρόπου ζωής.

 

 

Με νέες λαβές πολλαπλών θέσεων για ξεκούραστη άθληση!

 kettler ellipticals nova optima omnium 2

 

Οι καινούριες εργονομικές λαβές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στο χέρι, είναι ιδιαίτερα άνετες και ευχάριστες στην αφή. Ένα επιπλέον εργονομικό σημείο: Η θέση των λαβών επιτρέπει το ιδανικό κράτημα από χρήστες με διαφορετικό σωματότυπο, για βέλτιστη στήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Και όχι μόνο αυτό, η εμφάνιση σίγουρα ταιριάζει με την αποτελεσματικότητα: η επιφάνεια των λαβών είναι καλυμμένη με μαλακό TPR που εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο χέρι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βάλετε τα χέρια σας σε ένα από αυτά τα εκπληκτικά όργανα γυμναστικής.

 

Κάντε ελλειπτικό πατώντας στα σύννεφα!

kettler ellipticals nova optima omnium

 

Τα πεντάλ των ελλειπτικών KETTLER είναι εργονομικά σχεδιασμένα. Βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν την πίεση στα πόδια και στις αρθρώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι να εστιάσετε στο στόχο σας. Το ελλειπτικό KETTLER δε θα σας επιβαρύνει με περιττή κούραση. Το αντίθετο! Είναι φτιαγμένο για να σας ξεκουράζει!

  

Δείτε όλα τα ελλειπτικά μηχανήματα KETTLER

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα