Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2016 - 17

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2017 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (7,3 Mb)

Ελλειπτικά Μηχανήματα Kettler - Σειρά Skylon

ελλειπτικά μηχανήματα σειρά SKYLON

Η σειρά ελλειπτικών μηχανημάτων SKYLON είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν στοχευμένη προπόνηση. Με άλλα λόγια, για όλους! Μια αποτελεσματική άσκηση για όλο το σώμα που δίνει την αίσθηση ότι περπατάτε στον αέρα.

 

Τα ελλειπτικά μηχανήματα SKYLON της Kettler συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το fitness με την εργονομία. Με το καινοτόμο design τους, την υψηλού επιπέδου τεχνολογία και την ομαλότητα στην κίνησή τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τρόπου ζωής.

 

 


 

ελλειπτικό όργανο Skylon 1.1Ελλειπτικό Όργανο Skylon 1.1

Το ελλειπτικό όργανο Skylon 1.1, από τα όργανα γυμναστικής της Kettler είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη αναδίπλωση με μία κίνηση μέσω ειδικού μηχανισμού αναδίπλωσης επιτρέποντας έτσι την επανάχρηση του χώρου μετά την προπόνηση. Όπως και όλη η σειρά Skylon της Kettler ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό του που δεν επιβαρύνει της αρθρώσεις λόγω της εξαιρετικά μικρής απόστασης πελμάτων.

 

ελλειπτικό μηχάνημα Skylon 3Ελλειπτικό Μηχάνημα Skylon 3

Μια εισαγωγή στον κόσμο των ελλειπτικών με μπροστινό τροχό από την KETTLER.
Η πιστοποιημένη ασφάλεια, η φωτεινή ένδειξη καρδιακού παλμού και το σύστημα αντίστασης ελεγχόμενο από μοτέρ είναι λίγες μόνο από τις πολλές δυνατότητες του νέου SKYLON 3. Επιπλέον, διαθέτει βέλτιστη εργονομική απόσταση μεταξύ πελμάτων άνετη θέση άσκησης για ψηλούς και κοντούς ανθρώπους. Η φωτεινή ένδειξη παλμού δείχνει πάντα εάν προπονήστε με τον σωστό καρδιακό παλμό ή όχι: Το μπλε σημαίνει ότι ο σφυγμός σας είναι αρκετά χαμηλός, το πράσινο ότι είναι ο σωστός, και το κόκκινο ότι είναι υψηλότερος από ότι πρέπει.

 

ελλειπτικό μηχάνημα Skylon 5Ελλειπτικό Όργανο Skylon 5

Το SKYLON 5 είναι ο πρωτοπόρος της εργομετρικής τεχνολογίας και της εξοικονόμησης χώρου χάρις στο εξαιρετικά εύχρηστο μηχανισμό αναδίπλωσης. Ο 22 κιλών τροχός και ο υπολογιστής προπόνησης οπίσθιου φωτισμού με 8 προγράμματα κάνει το SKYLON τον καλύτερο σύμμαχο στην καρδιαγγειακή άσκηση. Με το φρένο ασφαλείας που κλειδώνει τον τροχό μπορείτε να κάνετε ευκολότερη την αναδίπλωση και να προστατεύσετε τη συσκευή από ανεπιθύμητη χρήση, όπως πχ από τα παιδιά.

 

 

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio