Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Νέα Ελλειπτικά Μηχανήματα Kettler - Σειρά Skylon & Unix 2018

ποδήλατα γυμναστικής kettler νέα σειρά

Η νέα σειρά ελλειπτικών μηχανημάτων SKYLON & UNIX είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν στοχευμένη προπόνηση. Με άλλα λόγια, για όλους! Μια αποτελεσματική άσκηση για όλο το σώμα που δίνει την αίσθηση ότι περπατάτε στον αέρα.

 

Τα ελλειπτικά μηχανήματα SKYLON & UNIX της Kettler συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άσκηση με την εργονομία. Με τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, την υψηλού επιπέδου τεχνολογία και την ομαλότητα στην κίνησή τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τρόπου ζωής.

 

 

Οι νέες λαβές πολλαπλών θέσεων είναι για πολλαπλές λειτουργίες! νέα ελλειπτικά kettler skylon & unix 2018

Οι καινούριες εργονομικές λαβές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στο χέρι, καθιστώντας τες ιδιαίτερα άνετες και ευχάριστες στην αφή. Ένα επιπλέον εργονομικό σημείο: Η θέση των λαβών επιτρέπει το ιδανικό κράτημα από χρήστες με διαφορετικό σωματότυπο, για βέλτιστη στήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Και όχι μόνο αυτό, η εμφάνιση σίγουρα ταιριάζει με την αποτελεσματικότητα: η επιφάνεια των λαβών είναι καλυμμένη με μαλακό TPR που εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο χέρι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βάλετε τα χέρια σας σε ένα από αυτά τα εκπληκτικά όργανα γυμναστικής.

 

Κάντε ελλειπτικό πατώντας στα σύννεφα! ελλειπτικά kettler skylon & unix 2018

Τα πεντάλ των ελλειπτικών SKYLON 10 και UNIX 10 EXT είναι εξοπλισμένα με καινοτόμα επιθέματα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του υλικού και της επιφανειακής δομής διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν την πίεση στα πόδια και στις αρθρώσεις. Η πίεση στα πόδια κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι ιδιαίτερα μαλακή και αυτό αποτρέπει την αίσθηση του μουδιάσματος στα κουρασμένα πόδια.

 

Κερδίστε χώρο όταν δεν χρησιμοποιείτε το ελλειπτικό! ελλειπτικά μηχανήματα kettler skylon & unix 2018

Υπάρχει αρκετός χώρος ακόμα και στο μικρότερο σπίτι ή διαμέρισμα. Ο πρακτικός μηχανισμός αναδίπλωσης επιτρέπει στα ελλειπτικά μηχανήματα, που διαθέτουν αυτή τη λειτουργία, να ελαχιστοποιήσουν το χώρο που καταλαμβάνουν μέχρι την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθούν. Ένα αμορτισέρ καθιστά πολύ εύκολη την αναδίπλωση και την επαναφορά του ελλειπτικού σε θέση άσκησης. Τα πρακτικά ροδάκια μεταφοράς είναι επίσης μια επιπλέον βοήθεια όσον αφορά τη μετακίνηση του οργάνου. Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης ενσωματώνεται στα ελλειπτικά μηχανήματα SKYLON 4, SKYLON 6 και SKYLON 10.


 

ελλειπτικό μηχάνημα Skylon 10Ελλειπτικό Μηχάνημα Skylon 10

Όταν η πολυτέλεια συναντά την τεχνολογία το αποτέλεσμα είναι Skylon 10 Kettler!

Το υπερσύγχρονο ελλειπτικό μηχάνημα Skylon 10 συνδυάζει την μοναδική εμφάνιση με την τεχνολογικά εξελιγμένη κονσόλα. Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και ανθεκτικό στην εφίδρωση πλαστικό περίβλημα με επιφάνεια από ακρυλικό γυαλί στην κονσόλα. Η κονσόλα που διαθέτει το ελλειπτικό Skylon 10 θα φροντίσει να μην βαρεθείς ποτέ την προπόνηση αφού προσφέρει μοναδικές επιλογές άσκησης και προγράμματα προσανατολισμένα σε εσένα. Οι δύο λειτουργίες προπόνησης που διαθέτει θα καλύψουν κάθε χρήστη, από τον πιο αρχάριο μέχρι επαγγελματία αθλητή.

 

ελλειπτικό μηχάνημα Unix 10 EXTΕλλειπτικό Όργανο UNIX 10 EXT

Το ελλειπτικό που συνδυάζει φυσική κίνηση και εφαρμογή τελευταίας τεχνολογίας!

Ένα από τα κορυφαία ελλειπτικά όργανα στο είδος του, που συνδυάζει την απόλυτη εργονομία με μία τεχνολογικά υπερσύγχρονη κονσόλα προπόνησης. Η τεχνολογία εκτεταμένης κίνησης - Extended Motion Technology, προσφέρει στο χρήστη έναν διασκελισμό που προσομοιάζει μία φυσική κίνηση παρόμοια με εκείνη που γίνεται όταν τρέχουμε. Η επίπεδη κίνηση εξασφαλίζει ότι τα γόνατα δεν κάμπτονται πάρα πολύ και ότι δεν υπάρχει τάση στην περιοχή του ισχίου. Για τους λόγους αυτούς, το ελλειπτικό Kettler Unix 10 EXT συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα που πάσχουν από προβλήματα υγείας στον μεσοσπονδύλιο δίσκο ή τα γόνατα. Οι μοντέρνες γραμμές σχεδίασης συνδυάζονται υπέροχα με τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής παρουσιάζοντας ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε όλα τα ελλειπτικά μηχανήματα Kettler εδώ.

 

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα