Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Τραπέζια Ping Pong #Urbanpong: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

Τραπέζια πινγκ πονγκ Urbanpong

Η νέα σειρά τραπεζιών πινγκ πονγκ της Kettler αλλάζει τα δεδομένα διασκέδασης στην πόλη. Αυτά τα τραπέζια, με το ιδιαίτερο στυλ αστικού τύπου, μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε σε εξωτερικούς χώρους και να ταιριάξουν αρμονικά με το περιβάλλον τους. Η συνθετική, αδιάβροχη επιφάνειά τους, το στιβαρό και ανθεκτικό πλαίσιο και οι πρωτοποριακές επιλογές αποθήκευσης που διαθέτουν υπόσχονται ποιοτικό και έξτρα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Το τραπέζι πινγκ πονγκ Sketch Pong είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργικούς, νέους λάτρεις του πινγκ πονγκ! Η ειδική επιφάνεια παιχνιδιού με επίστρωση μαυροπίνακα σας επιτρέπει να γράφετε πάνω του σημειώσεις, σκορ, ημερομηνίες, μηνύματα και άλλα με κιμωλία που μπορεί αργότερα να σβηστεί με ευκολία.

Η αδιάβροχη επιφάνεια παιχνιδιού έρχεται με ένα έξτρα στιβαρό και πολύ ανθεκτικό πλαίσιο, μία βάση στήριξης για ρακέτες, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για μπαλάκια, ένα μόνιμα ρυθμισμένο φιλέ, και διπλούς ελαστικούς ρεγουλατόρους για τέλεια διασκέδαση στην ύπαιθρο.

Τo τραπέζι ping pong Urban Pong έχει χαρακτηριστική επιφάνεια αστικού (urban) στυλ που θα ταιριάξει ιδανικά στο αστικό περιβάλλον. Το εφέ με τις γρατζουνιές κάνει το τραπέζι μοναδικό χωρίς να επηρεάζει τον έλεγχο της μπάλας.


Δείτε τραπέζια Ping Pong εξωτερικού χώρου

 

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα