Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)

Διάδρομοι γυμναστικής Kettler Run: Τρέξτε έξυπνα!

Διάδρομοι γυμναστικής Run

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το τρέξιμο σε εσωτερικό χώρο με ένα διάδρομο γυμναστικής. Πρώτο και κυριότερο είναι η ανεπηρέαστη άσκηση τόσο από τις καιρικές συνθήκες όσο και στην επιλογή της ώρας. Πόσο ωραίο συναίσθημα είναι να τρέχεις και να βλέπεις από το παράθυρο τη βροχή, το χιόνι ή το δυνατό αέρα. Και να το κάνεις χωρίς χρονικό περιορισμό. Φτιάχνεις εσύ το προσωπικό σου πρόγραμμα άσκησης. Έπειτα, τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί τεράστια σημασία στην αντικραδασμική λειτουργία των διαδρόμων γυμναστικής.

Η Kettler έχει εξοπλίσει όλους τους διαδρόμους με τελευταίας τεχνολογίας αντικραδασμικά δάπεδα για την φιλικότερη προς τις αρθρώσεις άσκηση. Τέλος, όλα τα μοντέλα της σειράς διαδρόμων τρεξίματος Run της Kettler διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth που τους επιτρέπει να συνδεθούν τόσο με την με την εφαρμογή KettMaps όσο με το βραβευμένο λογισμικό προπόνησης World Tours 2.0 της Kettler. Δημιουργήσαμε 2 εφαρμογές για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα μειωθεί το κίνητρο για χρήση και άθληση οποιουδήποτε χρήστη.

Ο έλεγχος περνάει στο smartphone ή το tablet σας, με την εφαρμογή KettMaps, με την χρήση της οποίας μπορείτε να τρέξετε διαδρομές με τον διάδρομό σας οπουδήποτε στον κόσμο. Η κλίση και η ταχύτητα αλλάζει αυτόματα ανάλογα με το προφίλ της διαδρομής που έχετε επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια πιο ρεαλιστική και ενδιαφέρουσα άσκηση.


Με το λογισμικό προπόνησης World Tours 2.0 που αναπτύχθηκε από την Kettler μπορείτε να τρέξετε οποιαδήποτε διαδρομή θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε σε αγώνες με άλλους χρήστες του λογισμικού μέσα από το διαδικτυακό πόρταλ της Kettler, να κρατάτε στατιστικά των προπονήσεών σας και δημιουργήσετε την αγαπημένη σας διαδρομή και πολλά άλλα. Μία ολοκληρωμένη λύση για όσους θέλουν εναλλαγή στην προπόνηση τους. Το World Tours 2.0 διαθέτει όλες τις λειτουργίες για να γίνει ο νέος βοηθός στην προπόνησή σας!

Οι διάδρομοι γυμναστικής της σειράς RUN έχουν ένα νέο σπορ αλλά και κομψό σχεδιασμό, καθώς και μία πολύ απλή φιλοσοφία λειτουργίας: Ενεργοποιήστε, πατήστε Start, φύγατε!

Όλα τα μοντέλα της σειράς Run διαθέτουν τις βασικές λειτουργίες μέτρησης (κανονικής και αντίστροφης) και ελέγχου του καρδιακού παλμού. Το έξυπνο πιλοτήριο προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της προπόνησης και την απόσταση που καλύφθηκε. Τα κορυφαία μοντέλα Run 7 και Run 11 επιτρέπουν τη χειροκίνητη ρύθμιση της ταχύτητας και της κλίσης του διαδρόμου μέσω πλήκτρων στις χειρολαβές. Και τα δύο μοντέλα επιτρέπουν ταχύτητες έως τα 20 km/h και κλίση έως 15%. Εξοπλισμένα όπως είναι, τα μοντέλα της σειράς Run είναι ιδανικά για φιλόδοξους αθλητές.

Δείτε όλους τους διαδρόμους γυμναστικής Kettler

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα