Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Νέα μικροόργανα γυμναστικής Kettler: Fitness στο μέγιστο!

Νέα μικροόργανα γυμναστικής Kettler

5 + 1 σειρές οργάνων γυμναστικής που θα σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης στο σπίτι. Όλα τα μικροόργανα της KETTLER βρίσκονται ένα βήμα μπροστά με τη δοκιμασμένη ποιότητά τους και τον εργονομικό σχεδιασμό με βάση τις νεότερες έρευνες στην αθλητική επιστήμη.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης που περικλείεται με κάθε προϊόν είναι ο ιδανικός οδηγός fitness για τις προπονήσεις στο σπίτι ή εν κινήσει.

Η σειρά μικροοργάνων Workout Line απευθύνεται σε όλους όσους ζητούν να αναπτύξουν, να συντηρήσουν ή να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και έτσι να γίνουν περισσότερο ανθεκτικοί στην καθημερινή τους ζωή και στις προκλήσεις της ρουτίνας που αντιμετωπίζουν.

Η σειρά Balance Line είναι ήπια με τους μυς και τις αρθρώσεις αφού δεν περιλαμβάνει προπόνηση με βάρη. Οι ασκήσεις στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μυών, στην σταθεροποίηση της στάσης του σώματος και στην αύξηση της ευλυγισίας χωρίς να επιβαρύνουν άσκοπα το σώμα.

Η σειρά Power Line παρέχει πλήρη κάλυψη σε βάρη, επιτρέποντας υγιή προπόνηση, ενώ είναι επίσης κατάλληλα για ανθρώπους που επιθυμούν την ενδυνάμωση των αρθρώσεών τους μέσω της ενδυνάμωσης του μυϊκού συστήματος.

Η σειρά προπονητικού εξοπλισμού Move της Kettler σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την προπόνηση κίνησης στο σπίτι, ακόμα και στους μικρότερους χώρους. Η προπόνηση κίνησης είναι η ιδανική ισορροπία στη ζωή σας αν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κάνοντας την ίδια δραστηριότητα. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει τους μυς και βελτιώνει την αντοχή.

Με τη σειρά Λειτουργικής Προπόνησης μπορείτε να βελτιώσετε τη δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή, την ταχύτητα αντίδρασης και την ευελιξία σας με μόλις μία προπόνηση. Αυτός ο μοντέρνος τρόπος προπόνησης γυμνάζει το σώμα με μία ολιστική προσέγγιση κάνοντας στην άκρη τη μονότονη άρση βαρών.

Η ολοκαίνουρια σειρά μικροοργάνων γυμναστικής Basic της Kettler απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της άθλησης ή σε εκείνους που αναζητούν έναν πιο ήπιο τρόπο άθλησης.

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα