Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Νέα σειρά ποδηλάτων γυμναστικής KETTLER: Μοναδικές επιδόσεις!

ποδήλατα γυμναστικής kettler νέα σειρά

Τα κλασικά ποδήλατα γυμναστικής και εργόμετρα της KETTLER τώρα καλύτερα από ποτέ! Απαράμιλλη ποιότητα υλικών κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικών, πλήρως εναρμονισμένα με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Προσωποποιημένα χαρακτηριστικά άσκησης και επιλογή εμφάνισης για να διαλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

 

 

Ποδήλατο Comfort ή Sport;

Επιλέξτε το γεωμετρικό πλαίσιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κάντε την προπόνησή σας πιο εύκολη από ποτέ χωρίς συμβιβασμούς.

ποδήλατα γυμναστικής kettler νέα σειράΗ Comfort έκδοση έχει αρκετά χαμηλωμένο πλαίσιο για την εύκολη ανάβαση στο ποδήλατο. Έτσι η χρήση από άτομα με κάποιο κινητικό πρόβλημα διευκολύνεται.
Η Sport έκδοση προσφέρει επιπλέον σταθερότητα χάρη στη διπλή σύνδεση του σωλήνα στήριξης του τιμονιού με το κύριο πλαίσιο. Το ποδήλατο διατηρεί τα χαρακτηριστικά στο μέγιστο βάθμο ανεξάρτητα από την ένταση της άσκησης.

Τέλος οι συμβιβασμοί! Βρείτε το ποδήλατο γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σας!


kettler cycles avior


 

Νέες κονσόλες προπόνησης: εύκολη λειτουργία, υπερσύγχρονος σχεδιασμός

Στην KETTLER θέσαμε ένα νέο πρότυπο και κάναμε ουσιαστικές βελτιώσεις στην εμφάνιση και τη λειτουργία της κονσόλας! Η λειτουργία μέσω του κεντρικού ρότορα είναι η πλέον σύγχρονη, λειτουργικά απλή και αισθητικά μοναδική. Η πολυτελής επιφάνεια από ακρυλικό γυαλί παραπέμπει στο σχεδιασμό των smartphones ή των tablets. Επιπλέον, επάνω από τον υπολογιστή της κονσόλας υπάρχει ανθεκτική βάση για να τοποθετήσετε το smartphone ή το tablet σας.

κονσόλες προπόνησης Kettler

Upstream menu για έξυπνη λειτουργία
Smartphone ή SatNav: οι καλύτερες και πιο έξυπνες λειτουργικές έννοιες που βασίζονται στη διαισθητική, ξεκάθαρη και εύχρηστη πλοήγηση μενού. Στην KETTLER ακολουθούμε αυτή την τάση. Διατηρούμε τα πράγματα απλά και εύκολα στη χρήση, η ανάγνωση μακροσκελών εγχειριδίων ανήκει στο παρελθόν.

Προπόνηση σε ζώνες καρδιακού ρυθμού, στόχοι άσκησης με εύκολη πρόσβαση
Η κατανάλωση ενέργειας ποικίλει ανάλογα με την ένταση της άσκησης. Κατά τη διάρκεια μίας μέτριας προπόνησης, ο οργανισμός καίει κυρίως λίπος ενώ κατά τη διάρκεια έντονων ασκήσεων καίει υδατάνθρακες. Με προπονήσεις στόχου καρδιακού ρυθμού θα παρακολουθείτε πάντα σε ποια από τις πέντε ζώνες καρδιακού ρυθμού προπονήστε (διαθέσιμο στις οθόνες Advanced και Premium). Έτσι θα εκτελείτε προπονήσεις που θα είναι αποτελεσματικές για τους στόχους που έχετε θέσει.

IPN Coaching: Ο προσωπικός σας προπονητής
Ενσωματώσαμε την πολύ δημοφιλή λειτουργία IPN Coaching στην Premium οθόνη μας. Το πρόγραμμα παρέχει 24 πλήρως προσωποποιημένα προγράμματα προπόνησης για κάθε χρήστη μετά από την ολοκλήρωση μιας ατομικής δοκιμασίας ελέγχου της φυσικής κατάστασης. Αυτά τα προγράμματα προπόνησης σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν βασισμένα σε μία αθλητική επιστημονική μελέτη από το Ινστιτούτο Πρόληψης & Αποκατάστασης της Κολωνίας  (IPN).

HIΙT Training: Η μόδα προπόνησης που προάγει την υγεία
Μόλις δύο προπονήσεις HIT την εβδομάδα μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης τριών από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες: διαβήτη, καρδιακό επεισόδιο και εγκεφαλικό. Έτσι δεν εκπλήσσει που όλοι μιλούν για την προπόνηση HΙIT. Σας προσφέρουμε αυτό το επιτυχημένο είδος προπόνησης ενσωματωμένο στην ολοκαίνουρια Premium οθόνη μας.

 

Δείτε όλα τα ποδήλατα γυμναστικής KETTLER

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα