Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Διάδρομοι γυμναστικής KETTLER Alpha Run: Η Επανάσταση στο Τρέξιμο!

Διάδρομοι γυμναστικής Kettler Track

Για πολλούς αθλητές, το τρέξιμο σε εσωτερικό χώρο με ένα διάδρομο γυμναστικής δεν είναι πλέον μόνο μια εναλλακτική λύση για την κακοκαιρία, αλλά έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό μία σταθερή και ολοκληρωμένη επιλογή προπόνησης. Με τη σειρά διαδρόμων γυμναστικής KETTLER Alpha Run, η προπόνηση εντός, γίνεται μία πραγματική ευχαρίστηση και επιτρέπει μία απίστευτη εμπειρία τρεξίματος σα να τρέχετε στα σύννεφα!

 

Το υλικό Infinergy® που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την BASF, δεν είναι μόνο το επίκεντρο των εξαιρετικά καινοτόμων διαδρόμων γυμναστικής KETTLER Alpha Run, αλλά προσφέρει και ένα μοναδικό συναίσθημα. Το λευκό υλικό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα αντικραδασμικά δάπεδα Energy Deck παρέχει στο δρομέα το βέλτιστο πάτημα και την υψηλή απόδοση ενέργειας σε κάθε βήμα. Ο αθλητής ωφελείται από ένα πιο δυναμικό και ταχύτερο στυλ τρεξίματος. Οι προπονήσεις στους διαδρόμους KETTLER Alpha Run είναι ιδιαίτερα άνετες και αθόρυβες λόγω του αφρώδους υλικού που αποτελείται από πολλές μικρές ελαστικές αφρώδεις κυψέλες.

 

Η σύγχρονη και smart οθόνη επιτρέπει σε πολλούς δρομείς να χρησιμοποιούν το διάδρομο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κλίση και η ταχύτητα μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα στο επιθυμητό επίπεδο. Προκαθορισμένα προγράμματα προπόνησης υπάρχουν σε όλους τους διαδρόμους τρεξίματος KETTLER Alpha Run, με επιλογή ανάμεσα σε διαδρομές διακυμάνσεων ή διαλειμματικές διαδρομές που κάνουν την προπόνηση στο σπίτι μία πραγματικά απίθανη εμπειρία. Διάφορες προπονήσεις και μετρήσεις βοηθούν τον αθλητή να επιτύχει τους στόχους του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλες οι σημαντικές παράμετροι όπως ο χρόνος, η ταχύτητα, η κλίση και τα στάδια ανάκαμψης μπορούν να ρυθμιστούν. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο διάδρομος γίνεται ο προσωπικός σας γυμναστής!

 

Όλοι οι ηλεκτρικοί διάδρομοι γυμναστικής της σειράς KETTLER Alpha Run είναι συμβατοί με τεχνολογία Bluetooth, έτσι ώστε να μπορούν πολύ εύκολα να συνδεθούν με εφαρμογές γυμναστικής, αισθητήρες προπόνησης ή activity trackers.

 

Επιπλέον, o μοντέρνος σχεδιασμός τους θα προσελκύσει τα βλέμματα ακόμη κι εάν τους τοποθετήσετε στο σαλόνι σας! Οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες εξασφαλίζουν έναν ευχάριστο αερισμό σε όλες τις προπονήσεις, ακόμα και στις πιο έντονες. Η απαραίτητη μουσική υπόκρουση παρέχεται από ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία θα εκτοξεύσουν το κίνητρο σας και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την προπόνησή σας.

 

Ισχυροί κινητήρες | Μεγάλες επιφάνειες τρεξίματος

Οι νέοι διάδρομοι KETTLER Alpha Run είναι εξοπλισμένοι με ισχυρούς και ανθεκτικούς κινητήρες καθώς και μεγάλες επιφάνειες τρεξίματος. Ο κορυφαίος διάδρομος KETTLER Alpha Run 800 διαθέτει ακόμη και κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC).

Εξελιγμένη εργονομία

Ένας διάδρομος δύσκολος στη λειτουργία του διακόπτει τον τρέχοντα ρυθμό προπόνησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER έχει βελτιστοποιήσει τη διάταξη των λειτουργικών στοιχείων από εργονομική άποψη. Για παράδειγμα, όλοι οι διάδρομοι της σειράς KETTLER Alpha Run είναι εξοπλισμένοι με διακόπτες στις χειρολαβές και αισθητήρες παλάμης για μέτρηση του καρδιακού παλμού.

Ζεσταίνεστε; Υπάρχει λύση!

Η προπόνηση σε ένα διάδρομο γυμναστικής σίγουρα θα σας κάνει να ιδρώσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER παρέχει την απαραίτητη άνεση για κάθε προπόνηση. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες κατά το τρέξιμο. Από τα ενσωματωμένα ηχεία θα ακούτε τη μουσική από την αγαπημένη σας λίστα. Οι ανεμιστήρες και τα ηχεία αποτελούν στάνταρ εξοπλισμού σε όλους τους διαδρόμους γυμναστικής της σειράς KETTLER Alpha Run.

Καθοδηγούμενο Τρέξιμο | Προπόνηση με σενάριο

Η KETTLER αντιπροσωπεύει την έννοια της προπόνησης που βασίζεται στην αθλητική επιστήμη. Τα προγράμματα γυμναστικής στους διαδρόμους KETTLER Alpha Run είναι κατάλληλα για δρομείς όλων των επιπέδων. 

Νέα κονσόλα, άψογα τακτοποιημένη

Αμέτρητα πλήκτρα, συνεχώς μεταβαλλόμενες ενδείξεις, LED που αναβοσβήνουν; Πολλές κονσόλες διαδρόμων μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκες στην ανάγνωση της πληροφορίας και στον έλεγχο της προπόνησης. Οι διάδρομοι KETTLER Alpha Run είναι ευχάριστα διαφορετικοί: χάρη σε μερικά ξεκάθαρα και άψογα διατεταγμένα πλήκτρα, θα κάνουν τη χρήση τους πολύ άνετη. Επιπλέον, η επιφάνεια της οθόνης από ακρυλικό γυαλί δίνει στους διάδρομους μια υψηλής ποιότητας και κομψή εμφάνιση.

Προσαρμοσμένη προβολή | Διαμορφωμένη οθόνη

Ποιες τιμές προπόνησης πρέπει να εμφανίζει ο διάδρομος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης; Εκείνες που εσείς θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER δημιούργησε την Προσαρμοσμένη προβολή: Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μινιμαλιστική οθόνη που σας δείχνει μόνο τις πιο σημαντικές τιμές και μια οθόνη που εμφανίζει όλες τις τιμές, έναν πίνακα προπόνησης και μία κινούμενη εικόνα. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ενδιάμεσες λύσεις ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες πληροφόρησης.

KETTLER ALPHA RUN TREADMILLS DIADROMOI

Οι διάδρομοι γυμναστικής KETTLER Alpha Run ακουλουθούν τις τάσεις της εποχής:

Η ιδέα του KETTLER bluetooth προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

1. Πολλές αθλητικές εφαρμογές μπορούν να συνδυαστούν με τα προϊόντα KETTLER

Όλο και περισσότερες αθλητικές εφαρμογές βασίζονται στο ίδιο πρότυπο μετάδοσης με αυτό που έχουν ενσωματωμένο οι διάδρομοι KETTLER. Αυτό επιτρέπει τη χρήση όλο και περισσότερων εφαρμογών APPs της αγοράς. Ο διάδρομος KETTLER Alpha Run θα μεταφέρει την πληροφορία της άσκησης στην εφαρμογή.

2. Διασύνδεση με wearables ή όργανα παρακολούθησης καρδιακού παλμού

Υπάρχει επίσης τυποποίηση στο πρότυπο μετάδοσης σήματος για ζώνες στήθους για τημέτρηση των καρδιακών παλμών, για smart watches και  για activity trackers. Πολλά τέτοια προϊόντα είναι ήδη συμβατά με τους διαδρόμους KETTLER Alpha Run.

3. Όλοι οι διάδρομοι KETTLER Alpha Run είναι συμβατοί με το KETTMaps

Το KETTMaps είναι το λογισμικό προπόνησης της KETTLER. Περισσότερα από 120.000 χλμ. βίντεο με ρεαλιστικές διαδρομές παρέχουν ποικιλία κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε διαδρομές κατάλληλες για δρομείς, ποδηλάτες και κωπηλάτες. Επιλέξτε μία σύντομη διαδρομή στις Άλπεις προσαρμοσμένη στο επίπεδο φυσικής σας κατάστασης και απόδοσης! Ή μια ορεινή διαδρομή μετά τη δουλειά! Αγώνες ξεκινούν κάθε ώρα για να ανταγωνιστείτε άλλους χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.Δείτε όλους τους διαδρόμους γυμναστικής KETTLER

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα