Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Διάδρομοι γυμναστικής Kettler Track S: Η Επανάσταση στο Τρέξιμο!

Διάδρομοι γυμναστικής Kettler Track

Για πολλούς αθλητές, το τρέξιμο σε εσωτερικό χώρο με ένα διάδρομο γυμναστικής δεν είναι πλέον μόνο μια εναλλακτική λύση για την κακοκαιρία, αλλά έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό μία σταθερή και ολοκληρωμένη επιλογή προπόνησης. Με την σειρά διαδρόμων γυμναστικής KETTLER TRACK S, η προπόνηση μέσα γίνεται μία πραγματική ευχαρίστηση και επιτρέπει μία απίστευτη εμπειρία τρεξίματος σαν να τρέχετε στα σύννεφα!


Το υλικό Infinergy®, που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την BASF, δεν είναι μόνο το επίκεντρο των εξαιρετικά καινοτόμων διαδρόμων γυμναστικής KETTLER TRACK S, αλλά προσφέρει και ένα μοναδικό συναίσθημα. Το λευκό υλικό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα αντικραδασμικά δάπεδα Energy Deck, παρέχει στο δρομέα το βέλτιστο πάτημα και την υψηλή απόδοση ενέργειας σε κάθε βήμα. Ο αθλητής ωφελείται από ένα πιο δυναμικό και ταχύτερο στυλ τρεξίματος. Οι προπονήσεις στους διαδρόμους KETTLER TRACK S είναι ιδιαίτερα άνετες και αθόρυβες λόγω του αφρώδους υλικού που αποτελείται από πολλές μικρές ελαστικές αφρώδεις κυψέλες.


Η σύγχρονη και "έξυπνη" οθόνη επιτρέπει σε πολλούς δρομείς να χρησιμοποιούν τον διάδρομο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κλίση και η ταχύτητα μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα στο επιθυμητό επίπεδο. Προκαθορισμένα προγράμματα προπόνησης υπάρχουν σε όλους τους διαδρόμους τρεξίματος KETTLER TRACK S, με επιλογή ανάμεσα σε διαδρομές διακυμάνσεων ή διαλλειματικές διαδρομές και κάνουν την προπόνηση στο σπίτι μία πραγματικά απίθανη εμπειρία. Διάφορες προπονήσεις και μετρήσεις βοηθούν τον αθλητή να επιτύχει τους στόχους του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλες οι σημαντικές παράμετροι όπως ο χρόνος, η ταχύτητα, η κλίση και τα στάδια ανάκαμψης μπορούν να ρυθμιστούν. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο διάδρομος γίνεται ο προσωπικός σας γυμναστής!


Όλοι οι ηλεκτρικοί διάδρομοι γυμναστικής της σειράς KETTLER TRACK S είναι συμβατοί με τεχνολογία Bluetooth®, έτσι ώστε να μπορούν πολύ εύκολα να συνδεθούν με όλες τις εφαρμογές γυμναστικής, αισθητήρες προπόνησης ή activity trackers.


Επιπλέον, o μοντέρνος σχεδιασμός τους θα προσελκύσει τα βλέμματα όπου και αν τους τοποθετήσετε. Οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες εξασφαλίζουν έναν ευχάριστο αερισμό ακόμα και σε έντονες προπονήσεις. Η απαραίτητη μουσική υπόκρουση παρέχεται από ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία θα εκτοξεύσουν το κίνητρο σας και θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση.


Ισχυροί κινητήρες - μεγάλες επιφάνειες τρεξίματος

Οι νέοι διάδρομοι KETTLER TRACK S είναι εξοπλισμένοι με ισχυρούς και ανθεκτικούς κινητήρες καθώς και μεγάλες επιφάνειες. Ο κορυφαίος διάδρομος KETTLER TRACK S10 διαθέτει ακόμη και κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC).

Εξελιγμένη εργονομία - οτιδήποτε είναι εφικτό

Μια δυσάρεστη λειτουργία διαδρόμου διακόπτει τον τρέχοντα ρυθμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER έχει βελτιστοποιήσει τη διάταξη των λειτουργικών στοιχείων από εργονομική άποψη. Για παράδειγμα, όλοι οι διάδρομοι της σειράς KETTLER TRACK S είναι εξοπλισμένοι με διακόπτες στις χειρολαβές και αισθητήρες παλάμης για μέτρηση του καρδιακού ρυθμού.

Ζεσταίνεστε; - Υπάρχει λύση!

Η προπόνηση σε ένα διάδρομο γυμναστικής σίγουρα θα σας κάνει να ιδρώσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER παρέχει την απαραίτητη άνεση για κάθε προπόνηση. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες κατά το τρέξιμο. Από τα ενσωματωμένα ηχεία θα ακούτε τη μουσική από την αγαπημένη σας λίστα. Οι ανεμιστήρες και τα ηχεία αποτελούν στάνταρ εξοπλισμού σε όλους τους διαδρόμους γυμναστικής της σειράς KETTLER TRACK S.

Καθοδηγούμενο Τρέξιμο - Προπόνηση με σενάριο

Η KETTLER αντιπροσωπεύει την έννοια της προπόνησης που βασίζεται στην αθλητική επιστήμη. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στους διαδρόμους KETTLER TRACK S είναι κατάλληλα για δρομείς όλων των επιπέδων. Οι βασικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα προπόνησης μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Running Guide.

Νέα κονσόλα - ευχάριστα τακτοποιημένη

Αμέτρητα πλήκτρα, συνεχώς μεταβαλλόμενες ενδείξεις, LED που αναβοσβήνουν; Πολλές κονσόλες διαδρόμων μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκες στην ανάγνωση της πληροφορίας και τον έλεγχο της προπόνησης. Οι διάδρομοι KETTLER TRACK S είναι ευχάριστα διαφορετικοί: χάρη σε μερικά, ξεκάθαρα και διατεταγμένα πλήκτρα, θα κάνουν τη χρήση πολύ άνετη. Επιπλέον, η επιφάνεια από ακρυλικό γυαλί της οθόνης δίνει στους διάδρομους μια υψηλής ποιότητας και κομψή εμφάνιση.

Προσαρμοσμένη προβολή - η διαμορφωμένη οθόνη

Ποιες τιμές προπόνησης πρέπει να εμφανίζει ο διάδρομος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης; Εκείνες που εσείς θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KETTLER ενσωμάτωσε την Προσαρμοσμένη προβολή: Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μινιμαλιστική οθόνη που σας δείχνει μόνο τις πιο σημαντικές τιμές και μια οθόνη που εμφανίζει όλες τις τιμές, έναν πίνακα προπόνησης και μία κινούμενη εικόνα. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ενδιάμεσες λύσεις ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες πληροφόρησης.

Διάδρομος γυμναστικής Kettler Track S6

ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ KETTLER TRACK S ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ:

Η ιδέα του KETTLER BLUETOOTH προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

1. Πολλές αθλητικές εφαρμογές μπορούν να συνδυαστούν με τα προϊόντα KETTLER

Όλο και περισσότερες αθλητικές εφαρμογές βασίζονται στο ίδιο πρότυπο μετάδοσης με αυτό που έχουν ενσωματωμένο οι διάδρομοι KETTLER. Αυτό επιτρέπει τη χρήση όλο και περισσότερων εφαρμογών (APPs) της αγοράς. Φαντάζεστε μια διαδρομή στο Zwift APP; Κανένα πρόβλημα! Ο διάδρομος KETTLER TRACK θα μεταφέρει την πληροφορία της ταχύτητας στην εφαρμογή.

2. Διασύνδεση με wearables ή όργανα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού

Υπάρχει επίσης τυποποίηση στο πρότυπο μετάδοσης για ιμάντες στήθους, smart watches και activity trackers. Πολλοί ιμάντες στήθους BLUETOOTH, smart watches και αισθητήρες καρδιακού ρυθμού είναι ήδη συμβατοί με τους διαδρόμους KETTLER TRACK S.

3. Όλοι οι διάδρομοι KETTLER TRACK S είναι συμβατοί με το KETTMaps

Το KETTMaps είναι το λογισμικό προπόνησης της KETTLER. Περισσότερα από 120.000 χλμ. βίντεο-ρεαλιστικών διαδρομών παρέχουν ποικιλία κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Από μία σύντομη διαδρομή στις Άλπεις: υπάρχει μία κατάλληλη διαδρομή για κάθε επίπεδο απόδοσης και κάθε απαίτηση. Αγώνες ξεκινούν κάθε ώρα, όπου μπορείτε να ανταγωνίζεστε άλλους χρήστες από όλο τον κόσμο. Τι λέτε για μια ορεινή διαδρομή μετά την δουλειά; Δεν υπάρχει πρόβλημα: το KETTMaps προσφέρει διαδρομές για δρομείς, ποδηλάτες και κωπηλάτες.Δείτε όλους τους διαδρόμους γυμναστικής Kettler

 
κατασκευή ιστοσελίδων netstudio | Προσωπικά Δεδομένα