Λειτουργική Προπόνηση - Functional Training

Φυσική κατάσταση με τα όργανα λειτουργικής προπόνησης της Kettler! Βελτιώστε τη δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή, την ταχύτητα αντίδρασης και την ευελιξία με μόλις μία προπόνηση. Αυτός ο μοντέρνος τρόπος προπόνησης γυμνάζει το σώμα με μία ολιστική προσέγγιση κάνωντας στην άκρη τη μονότονη άρση βαρών.

Η Kettler παρουσιάζει τρία ξεχωριστά σετ Λειτουργικής Προπόνησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά. Κάθε μονάδα παρουσιάζεται με ένα πρακτικό σάκο προπόνησης και αποτελείται απο υψηλής ποιότητας στρώμα δαπέδου BSW γερμανικής κατασκευής, καθώς και απο ένα σετ απο διάφορα αξεσουάρ γυμναστικής.

Teamplayer Set Functional Training

Σετ λειτουργικής προπόνησης με πολλές επιλογές προπόνησης ιδανικό για αθλητές για την εκγύμναση δύναμης, κινητικότητας, ευκινησίας, και συντονισμού.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €159,00

Body & Shape Set Functional Training

Το σετ λειτουργικής προπόνησης Body & Shape γυμνάζει και διαμορφώνει το σώμα σας με ένα βελτιστοποιημένο μίγμα απο παραδοσιακά και ολοκαίνουργια αξεσουάρ

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €179,00

Athlete Set Functional Training

Σετ λειτουργικής προπόνησης ιδανικό για αθλητές κάθε επιπέδου που θέλουν να αυξήσουν τη σταθερότητα του κορμού, την αθλητικότητα και τις επιδόσεις τους.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €189,00

Balance Step

Η νέα μπάλα ισορροπίας Balance Step αποτελεί τον ιδανικό εξοπλισμό προπόνησης για τη βελτίωση της φυσικής σταθερότητας και της εικόνας του σώματος καθώς και για την ενδυνάμωση των μυών σε βάθος.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €154,00

Ιμάντες Προπόνησης Sling Trainer Pro

Ιμάντες προπόνησης Sling Trainer Pro από τα όργανα γυμναστικής της Kettler για μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και προσαρμογή της ένταση της προπόνησης.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €66,40

Sand Bag

Σάκος άμμου που περιέχει ατομικούς σάκους άμμου που είναι προσβάσιμοι στην εξωτερική τσέπη για περισσότερο στοχευμένη προπόνηση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €83,90

Results 1 - 6 of 6

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Display #  

Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας

Sport Flyer 2017-18

Όργανα γυμναστικής Kettler sport flyer 2018 Κατεβάστε τον
κατάλογο σε pdf (3,3 Mb)