Μικροόργανα γυμναστικής Basic Line

Η ολοκαίνουρια σειρά Basic από τα μικροόργανα γυμναστικής της Kettler απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της άθλησης ή σε εκείνους που αναζητούν έναν πιο ήπιο τρόπο άθλησης.

Νέα εμφάνιση + Άριστες προδιαγραφές = Μικροόργανα γυμναστικής σειρά BASIC

Τα όργανα γυμναστικής BASIC θα είναι ο σύμμαχός σας για να επιτύχετε τους στόχους σας για την ανάπτυξη, τη συντήρηση ή τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και ομορφιάς. Γίνετε περισσότερο ανθεκτικοί στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και στις προκλήσεις της ρουτίνας που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Ιμάντες Προπόνησης Sling Trainer Basic

Ιμάντες προπόνησης Sling Trainer Basic για λειτουργική προπόνηση και εκτέλεση μεγάλης ποικιλίας ασκήσεων για όλο το σώμα ή συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €35,90

Μπάλα Γυμναστικής 65 cm Basic Kettler

Μπάλα γυμναστικής με υλικό κατασκευής ενάντια στη φθορά και το σκάσιμο . Ιδιαίτερα ευέλικτη, κατάλληλη για ασκήσεις ισορροπίας και σταθεροποίησης του σώματος.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €18,90

Μπάλα Γυμναστικής 75 cm Basic Kettler

Ιδιαίτερα ευέλικτη μπάλα γυμναστικής με υλικό κατασκευής ενάντια στη φθορά και το σκάσιμο. Κατάλληλη για ασκήσεις ισορροπίας και σταθεροποίησης του σώματος.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €21,90

Στρώμα Γυμναστικής Fitness Mat Basic

Στρώμα γυμναστικής ιδανικό για κάθε είδος άσκησης από τα μικροόργανα Kettler. Προσφέρει ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ανεξάρτητα από το έδαφος.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €23,90

Foam Roller Basic Kettler

Το Foam Roller Basic είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία ασκήσεων μασάζ, καθώς και για την προπόνηση σταθεροποίησης του κορμού.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €28,90

Δίσκος ισορροπίας BASIC

Η άσκηση με ένα δίσκο ισορροπίας BASIC θα γυμνάσει σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες και ασκεί τον συντονισμό. Χρησιμοποιείται και για ασκήσεις φυσικοθεραπείας.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €28,90

Ταπέτο Αέρα / Air Pad Basic Kettler

Το ταπέτο αέρα Basic, από τα όργανα γυμναστικής της Kettler, είναι ιδανικό ως συμπληρωματικό κομμάτι εξοπλισμού σε ασκήσεις αναζωογόνησης και ισορροπίας.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €18,50

Λαβες Πιέσεων Basic Kettler

Σετ με λαβές πιέσεων από την νέα σειρά Basic της Kettler, που επιτρέπουν μία καλύτερη και φιλικότερη προς τις αρθρώσεις κίνηση. Μεταφέρονται εύκολα.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €17,90

Ελατήρια Χεριού Basic Kettler

Ελατήρια χεριού από τα όργανα γυμναστικής της Kettler με επαναφορά για την ενδυνάμωση των χεριών. Εργονομική λαβή για ευκολία κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €4,20

Kettlebell 4 kg Ελεύθερα Βάρη Kettler

Kettlebell 4,0 kg για καλύτερα χαρακτηριστικά προπόνησης και άριστες εργονομικές προδιαγραφές που καθιστούν δυνατή μια υψηλής απόδοσης προπόνηση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €15,90

Kettlebell 6 kg Ελεύθερα Βάρη Kettler

Kettlebell 6,0 kg για καλύτερα χαρακτηριστικά προπόνησης και άριστες εργονομικές προδιαγραφές που καθιστούν δυνατή μια υψηλής απόδοσης προπόνηση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €19,90

Kettlebell 8 kg Ελεύθερα Βάρη Kettler

Kettlebell 8,0 kg για καλύτερα χαρακτηριστικά προπόνησης και άριστες εργονομικές προδιαγραφές που καθιστούν δυνατή μια υψηλής απόδοσης προπόνηση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €23,90

Βαράκια Άκρων 2 x 0,5 kg

Σετ από βαράκια 0,5 kg ιδανικά για την σύσφιξη των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης. Τέλεια προσαρμογή με εύκολο κλείσιμο και μαλακή εσωτερική επιφάνεια.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €11,90

Βαράκια Άκρων 2 x 1,0 kg

Σετ από βαράκια 1,0 kg ιδανικά για την σύσφιξη των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης. Τέλεια προσαρμογή με εύκολο κλείσιμο και μαλακή εσωτερική επιφάνεια.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €15,90

Βαράκια Άκρων 2 x 1,5 kg

Σετ από βαράκια 1,5 kg ιδανικά για την σύσφιξη των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης. Τέλεια προσαρμογή με εύκολο κλείσιμο και μαλακή εσωτερική επιφάνεια.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €18,90

Βαράκια Aerobic 2 x 0,5 kg Basic Kettler

Βαράκια aerobic 1 kg με θηλιά ασφαλείας με κλείσιμο velcro για πολύ σταθερό κράτημα. Ιδανικά για χρήση σε προγράμματα που απαιτούν ταχύτητα στις ασκήσεις.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €12,60

Βαράκια Aerobic 2 x 1,0 kg Basic Kettler

Βαράκια aerobic 2 kg με θηλιά ασφαλείας με κλείσιμο velcro για πολύ σταθερό κράτημα. Ιδανικά για χρήση σε προγράμματα που απαιτούν ταχύτητα στις ασκήσεις.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €19,90

Όργανο Κοιλιακών AB Roller Basic Kettler

Όργανο κοιλιακών AB Roller Basic για άνεση και ασφάλεια στην εκτέλεση ασκήσεων κοιλιακών που μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού του αυχένα και της μέσης.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €66,90

Results 1 - 18 of 18

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Display #  

Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας