Τραπέζια Ping Pong Εξωτερικού Χώρου Kettler

    Στις αρχές του 1960, οι μηχανικοί της Kettler, ανακάλυψαν την θετική επίδραση του αλουμινίου στα τραπέζια πινγκ πονγκ. Ακόμη και σήμερα η επικάλυψη αλουμινίου στο κάτω μέρος των τραπεζιών θεωρείται καινοτόμος τεχνολογία στην εξέλιξη των αδιάβροχων τραπεζιών ping pong εξωτερικού χώρου.

    Τραπέζια πινγκ πονγκ με τεχνολογία μεγάλης ανθεκτικότητας!

    Η τελευταία βελτίωση αυτής της σειράς, είναι η βραβευμένη τεχνολογία ALU-TEC της Kettler που εγγυάται μεγάλη αντοχή και απίστευτη διάρκεια ζωής στα τραπέζια πινγκ πονγκ εξωτερικού χώρου. Εκτός από αυτό, τα τραπέζια πινγκ πονγκ της Kettler έχουν βραβευτεί και για πολλές άλλες καινοτομίες όπως, η ενσωματωμένη θήκη για ρακέτες και μπαλάκια και το ειδικό φιλέ με αυτόματο μηχανισμό προέντασης.

    Μεγάλη σημασία έχει δώσει η Kettler και στην ασφάλεια καθώς όλα τα τραπέζια ping pong εξωτερικού χώρου είναι σχεδιασμένα με υψηλές προδιαγραφές και είναι δοκιμασμένα σε ανεξάρτητες δοκιμές για την αντοχή και την σταθερότητά τους. Επίσης ο μηχανισμός κεντρικού διπλώματος των τραπεζιών χρησιμοποιεί ένα σύστημα διπλού κλειδώματος που προστατεύει από ατυχήματα κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook kettler Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας